top of page
Artboard 1.png

Akupunktur

Akupunktur

Akupunktur i sin oprindelige form - Traditionel Kinesisk Medicin (TCM). Vi arbejder med akupunktur udfra de principper, der er gældende i Traditionel Kinesisk Medicin (TCM). Det vil sige, at akupunkturen som vi anvender på vores klinik, er akupunktur i sin oprindelige form med diagnose af helbredsproblemet.

Akupunktur er særlig effektiv til behandling af smerter. Man øger cirkulation af blod lokalt i området, og det er med øget blodcirkulation, at kroppen heler sig selv. Derudover aktiveres kroppens naturlige smertelindrende stoffer. Vi bruger også elektro-akupunktur for at få større muskelgrupper til at slappe af.

Behandling

Vi starter med en uddybende samtale om din generelle sundhedstilstand, hvilket sammenholdes med dit aktuelle problem. Jeg benytter puls- og tungediagnose som supplerende redskaber til at give et billede af styrker og svagheder i kroppen. Dette gøres for at finde ud af, hvilke ressourcer kroppen selv har, til at klare sit aktuelle helbredsproblem.

Laserterapi

Laserterapi bruger jeg som supplement eller erstatning for akupunktur. Jeg benytter den til børn og voksne, der ikke kan lide at få akupunktur.

Laserterapi er højkoncentreret energi til den naturlige heling. Laserlys trænger dybt ind i vævet, helt ind til den enkelte celle. Cellen udnytter energien fra laserlyset og sætter gang i alle kroppens naturlige reparationsmekanismer.

Med laserterapi stimuleres akupunkturpunkterne med lys, så der sker en aktivering af punktet.

Jeg har også god erfaring med at anvende laser til betændt senevæv, da det fremmer den naturlige helingsproces. Her kan eksempelvis nævnes tennisalbue, hælspore og springerknæ.

Laserterapi

Rygestop

Vi behandler typisk tre gange i forbindelse med et rygestop. Her benyttes både øre- og kropsakupunktur.

Akupunkturen er kendt for at tage toppen af de abstinenser, som er udfordrende for de fleste, når cigaretterne kvittes.

bottom of page