top of page
Artboard 1.png

Smerter

Trigeminus neuralgi

Trigeminusneuralgi er en tilstand, hvor ansigtets følenerve (trigeminus nerven) bliver overaktiv, og derfor sender falske smertesignaler tilbage til hjernen.
Smerterne kommer typisk i anfald og kan være skarpe, jagende eller borende smerter.

 

På baggrund af studieophold i Kina har jeg lært en særlig smertebehandling med moxa. Varmebehandlingen fra moxaen afslapper trigeminus nerven, og derved nedsættes smerterne.

Sammen med moxabehandlingen benyttes akupunktur på kroppen for at opnå en beroligende effekt på hele nervesystemet. 

Tennisalbue/golfalbue

Tennis- og golfalbue er betegnelsen for en irritation i albuen - enten på ydersiden eller indersiden af albuen. Begge dele er en overbelastningsskade af senevævet, der hæfter på enten yder-eller inderside af albuen. Denne skade opstår typisk i forbindelse med arbejde eller forskellige fritidsaktiviteter, hvor gentagende belastninger er karakteristiske.

Akupunktur er særlig effektiv til disse problematikker, da akupunkturen er god til at øge blodcirkulationen i det irriterede og svækkede senevæv, og med øget blodcirkulation restituerer senevævet.
 

Vi bruger også laserterapi til behandling af tennis- og golfalbue.

Hovedpine/migræne

Vi har mange og gode behandlingserfaringer med netop hovedpine og migræne. Her er det typisk et samarbejde mellem den osteopatiske tilgang samt akupunkturen, så vi kommer hele vejen omkring. 

bottom of page